0
Domaći fudbal

DERBI: Počelo je uzbudljivo – Zvezdin tim bez iznenađenja, Partizanov bez špica (SASTAVI)

Objavljeno: 25.04.15 u 16:51

Na nešto više od sat vremena pre početka 148. večitog derbija poznati su sastavi timova koji će se boriti za bodove pred navijačima na stadionu Rajko Mitić.

Trener crveno-belih je još u petak na konferenciji za medije rekao da zna sastav tima za duel protiv Partizana, a čini se da su novinari pogodili kojih 11 će mladi stručnjak danas izvesti na teren.

Kao što smo jutros i najavili Crvena zvezda će igrati u formaciji 4-4-2, sa modifikacijom u 4-2-3-1,a u tom slučaju bi Luka Jović bio nešto povučeniji, a Džošua Parker usamljen u špicu napada.

Na drugoj strani veliko iznenađenje je izostavljanje raspucanog Ivana Šaponjića umesto koga će u špicu biti Petar Grbić koji nije klasičan centarfor. Takođe, najavljivano je da je Vladimir Volkov povređen, ali se on ipak našao u startnih 11.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Rajković – Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković – Kovačević, Stojanović, Lazović, Katai – Jović, Parker

Partizan: Ž. Živković – Bandalovski, B. Ilič, Balažic, Volkov – Drinčić, Brašanac – A. Živković, Babović, S. Ilić – Grbić

Utakmica počinje u 18 sati, a pogledajte ko je prvi još po otvaranju kapija u 14 sati ušao na stadion Rajko Mitić i na kom delu tribina će se naći supruga Nikole Drinčića.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter