0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SPREJ PRVI PUT: Mažić donosi novine na derbi

Objavljeno: 24.04.15 u 10:46

U subotu od 18:00 sati na stadionu „Rajko Mitić“ igra se najveća utakmica sprskog fudbala, derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Shodno važnosti meča koji može odlučiti novog šampiona Jelen Superlige Srbije, budući da je bodovna razlika između dva tima na samo pet poena, Fudbalski savez Srbije ranije je delegirao je najboljeg srpskog arbitra, Milorada Mažića, da deli pravdu na ovom meču.

Renomirani sudija koji je imao tu privilegiju da sudi u samoj završnici Lige šampiona, ali i na Svetskom prvenstvu u Brazilu, deliće pravdu i u večitom derbiju.

Njegovi pomoćnici biće Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Ono što je zanimljivo, po prvi put u istoriji „večitog derbija“, glavni sudija će sa sobom imati i specijalan sprej za obeležavanje rastojanja „živog zida“ prilikom izvođenja slobodnih udaraca.

Zanimljvo, Srbija će na 148. „večitom derbiju“ imati i jednog predstavnika iz završnice Lige šampiona. Upravo – sudiju Mažića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter