1
Fudbal

FOTO: FSS

‘ORLIĆI’ BOLJI OD ŠVAJCARACA: Posle remija na red došla pobeda

Objavljeno: 23.04.15 u 20:03

U drugoj prijateljskoj utakmici mlađa omladinska reprezentacija Srbije izgubila od vršnjaka Švajcarske 3:1.

U prijateljskoj međunarodnoj utakmici mlađih omladinskih reprezentacija, selekcija Švajcarske savladala je Srbiju sa 3:1 (0:0).

U gradu Rapersvilu, na stadionu Grunfeld, utakmicu je sudio Fabijan Hanđi iz Švajcarske.

Strelci su bili: Cani u 68, Al. Ajeti u 73. i Oliveira u 79. minutu za Švajcarsku, a Cuckić u 88. minutu za Srbiju. Žuti karton: Mijailović (Srbija)

U prvoj utakmici pre dva dana Švajcarska i Srbija igrale su nerešeno 1:1.

Švajcarska: Enzler, Bajrami, Obekser, Ad. Ajeti, Losli, Pikel, Babić, Sov, Al. Ajeti, Oliveira, Oberlin.

U drugom poluvremenu umesto Ad. Ajetija, Babića i Sova igrali su: Krejziru, Cani i Manzambi

Srbija: Stojanović, Avramović, Zlatković, Janković, Špoljarić, Senić, Glavčić, Duronjić, Stevanović, Stanković, Majdevac.

U drugom poluvremenu umesto Avramovića, Špoljarića, Senića, Stevanovića i Majdevaca igrali su: Mijailović, Tošić, Cuckić, Perić i Zličić.

Selektor: Branislav Nikolić

Posle nerešene igre u prvoj utakmici, mladi igrači Srbije su doževeli poraz u drugom odmeravanju sa Švajcarskom. U prvom delu susreta reprezentativci Srbije su se dobro držali, ali su u drugom delu meča popustili i primili tri gola. Utešni pogodak za Srbiju dao je rezervista Cuckić.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. to je to cuveno objektivno srpsko novinarstvo 🙂 Orlici bolji od Švajcaraca, na red dosla pobeda … ali Švajcaraca od 3:1 … cudo kako naslov ume da prevari 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter