0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAJKOVIĆ: Prošli put sam prizvao gol Drinčića, sada neću! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.15 u 21:35

Počelo je odbrojavanje do najvećeg fudbalskog meča u Srbiji između Crvene zvezde i Partizana, a za razliku od derbija odigranog prošlog oktobra igrači dva tima su daleko obazrivija u najavi utakmice.

Tako je prošli put golman i kapiten Crvene zvezde, Predrag Rajković istakao da najveća opsanost po njegov gol preti od Nikole Drinčića, a upravo ga je Crnogorac i savladao i Partizanu doneo tri boda. Sada čuvar mreže crveno-belih u razgovoru za Mocartsport nije želeo da otkrije od koga preti najveća opasnost u 148. derbiju.

– Danima pre prošlog okršaja govorio sam da najveća snaga crno-belih leži u šutu Nikole Driničića. Kao da sam ga prizvao sudbinu. Izgubili smo, i to na način na koji smo se najviše plašili. Nadam se da se ovog puta to neće desiti. Odlučio sam da uopšte Nikolu Drinčića, niti da hvali njegvog šut kako nam ponovo ne bi došao glave. Nadam se samo da ću imati pomoć saigrača, da neće biti mnogo faulova u zoni šuta. Mada ovog proleća mnogo bolje branimo prekide – istakao je za Mocartsport, Predrag Rajković.

Za mladog golmana Crvene zvezde bi ovo mogao da bude i poslednji „večiti derbi“, pošto će tribine stadiona „Rajko Mitić“ biti pune menadžera i skauta.

– Znam da će biti menadžera u loži, da će me gledati. Iskreno, to me ne opterećuje. Videćemo šta će se desiti u prelaznom roku. Ovo će biti posebna utakmica za mene. Prvi put ću na našem stadionu predvoditi saigrače kao kapiten u derbiju.Vrlo specifična situacija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter