0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NINKOVIĆ: ‘Da li smo bolji od Zvezde? Pa pogledajte tabelu’

Objavljeno: 22.04.15 u 12:32

Vezni fudbaler Partizana, Nikola Ninković, jedan je od najraspoloženijih prvotimaca crno-belih u prolećnom delu Jelen Superlige Srbije.

Ovaj kreativni igrač sredine terene ne krije da svoje uverenje da je njegov tim ne samo bolji od Crvene zvezde, već i od svih drugih klubova iz Srbije.

– Da li smo bolji od Zvezde? Pa, bolji smo od svakog u Srbiji. Pogledajte tabelu – kazao je Nikola Ninković.

Ovaj momak pred večiti derbi uveren je da će on i njegovi saigrači dokazati sve to narednog vikenda u okršaju sa naljućim rivalom.

– Potrudićemo se da dokažemo da smo bolji. U fudbalu ništa ne možete da tvrdite sa sigurnošću, lopta je okrugla. Najbitnije je da imamo pet bodova prednosti, pritisak je na Zvezdi. Bićemo opušteniji, što može da bude prednost – naglašava Ninković.

Vezista „Parnog valjka“ napominje da je svestan da su crveno-beli vezali dve pobede na svom stadionu, ali je uveren da je pravi trenutak da fortuna dune u leđa njegove ekipe.

– Svakom više odgovara svoj teren. Lakše nam je bilo u Humskoj, dobili smo poslednja dva derbija. Na Marakani su oni vezali dva trijumfa. Vreme je da prekinemo njihovu seriju – kazao je Ninković.

Na pitanje ko bi to mogao da bude čovek odluke u derbiju, Ninković nema dilemu:

– Nikola Drinčić, ponovo. Nije, pak, sam: tu je Šaponjić, vezao je tri gola, Živković je u sjajnoj formi. Pa, Saša Ilić, sposoban da reši meč iz jednog poteza, kad se najmanje nadate. Da ne zaboravim Babovića, može da prođe, šutne. Eto, nabrojah pet-šest igrača, ne oslanjamo se samo na jednog. Naravno, tu su i prekidi – jasan je fudbaler Partizana.

Iako kaže da ne gleda utakmice komšijskog kluba, Ninkoviću je zapalo za oko da je Darko Lazović u poslednje vreme u pravoj formi.

– Ne gledam Zvezdu, ne pratim, nemam uvid u formu. Do sada, bio je Darko Lazović, ali na poslednja dva derbija nije blistao. Vova (Volkov) ga je zaustavio! – poručio je Ninković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter