2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DAJ DRES, KALINA: Fudbaleri Crvene zvezde žele kao košarkaši, kapiten ima svoje želje

Objavljeno: 21.04.15 u 09:52

Kapiten Crvene zvezde, Predrag Rajković, smatra da će njegov klub, poput nedavno košarkaša u ABA ligi, savladati Partizan u predstojećem „večitom derbiju“.

– Svi smo srećni što je Crvena zvezda preko Partizana došla do plasmana u finale ABA lige i hoćemo da zadržimo navijače u dobrom raspoloženju pobedom u večitom derbiju. Inspirišu nas i daju nam dodatnu snagu uspesi košarkaša – kazao je Predrag Rajković.

Čuvar mreže crveno-belih izražava žaljenje jer će finalna serija regionalnog takmičenja biti „poklopljena“ sa fudbalskim okršajem beogradskih velikana.

– Šteta je što se poklapaju termini, kao i vreme za pripremu važnih utakmica. Nisam sumnjao da će se plasirati u finale ni kad je Partizan izjednačio na 1:1 u seriji, pa ne brinem ni da će doći do trofeja. Verujem da ćemo trijumfom nad najvećim rivalom da se približimo tituli, pa da zajedno sa navijačima i košarkašima slavimo u maju – istakao je Rajkoivć.

Kao što je poznato, Babović je javno zatražio dres Saše Pavlovića, a golman crveno-belih bi na poklon voleo dres reprezentativca Srbije – Nikole Kalinića.

– Ja bih Kalinićev dres! Odigrao je junački u trećoj utakmici. Svaka čast kompletnoj ekipu, zvezdaši mogu da budu ponosni – istakao je Rajković.

Na konstataciju da je crveno-belima u fudbalskom derbiju potreban trijumf, Rajković potvrdno klima glavom.

– Verujem da možemo do pobede. Kad smanjimo na dva boda razlike, biće sve otvoreno. Partizan čekaju zatim gostovanja u Novom Sadu i Kruševcu, mogli bi da kiksnu i da preuzmemo prvo mesto – uveren je Rajković, prenosi Sportski žurnal.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. А можеш и да се сликаш са Најк знаком, исто ти је 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter