0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RISTIĆ: Pozitivna energija zbog košarkaša nosi i nas! Vratićemo se u borbu za titulu!

Objavljeno: 20.04.15 u 18:01

Odbrojavamo sitno do 148. večitog derbija, u kojem crveno-beli ovog vikenda dočekuju Partizan, a meč jedva čeka i fudbaler Zvezde Mihailo Ristić.

Pred duel sa crno-belima Zvezda ima pet bodova manjka.

– Zaostajemo pet bodova i moramo da idemo na pobedu. To me ne opterećuje, jer ne postoji pritisak koji je jači od onog koji sam sebi namećem. To mi ne smeta. Nisam još potpuno zdrav, nadam se da će do utakmice stanje da se stabilizuje, ali neće me ništa sprečiti da zaigram ukoliko mi šef ukaže poverenje – rekao je Ristić.

Ristić je, kao i većina, ispratio i košarkaške derbije u okviru polufinala ABA lige iz kojih je Zvezda izašla kao pobednik.

– Očekujem veliku energiju sa tribina i veliku podršku. Svi smo sada u dobrom raspoloženju zbog uspeha košarkaša, i očekujem da se pozitivna energija preusmeri i na naš stadion, kako bismo i mi zabeležili pobedu i vratili se u ravnopravnu trku za titulu – naglasio je Ristić.

U prvom seniorskom večitom derbiju koji je igrao Crvena zvezda poražena- lekcije su izvučene.

– Danas mi je mnogo lakše. Sada znam kako to sve izgleda, šta mogu da očekujem, imam to iskustvo iza sebe i mnogo sam mirniji. Drugim rečima, jedva čekam utakmicu –  zaključio je Ristić.

Pošto smo već spominjali košarkaše i dobru energiju, nema sumnje da će delije još bolje biti na derbiju nego na slavlju sa košarkašima. Biće ih nekoliko destetina puta više. A derbi se igra u nedelju.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter