3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEĆETE VEROVATI ZBOG ČEGA: Pižon napustio promociju knjige o ‘večitom’ derbiju!

Objavljeno: 20.04.15 u 13:34

Zanimljiva scena dogodila se danas u Beogradu na promociji knjige o “večitom“ derbiju – “Derbi moj derbi, mnogo smo jači“, koju je napustio revoltirani Vladimir Petrović Pižon pošto nije želeo više da sluša uvodnu reč jednog od autora.  

Kako prenose naši izvori sa lica mesta, tokom uvodne reči Boža Koprivice, koji je pisao knjigu iz crno-belog ugla, Pižon je u nekoliko navrata tražio da skrati priču o Partizanu. 

Koprivica je, govoreći o knjizi, izneo mnogo teških reči na račun Crvene zvezde, Miljana Miljanića, te premijera Aleksandra Vučića, kojeg je optužio da je zajedno sa sudijom Ilijom Beloševićem „oteo“ pobedu košarkašima crno-belih u sinoć završenom polufinalu plej-ofa ABA lige. 

Legendarni Pižon je zbog toga tražio od Koprivice da prestane sa uvredama, a pošto se Koprivica oglušio – u znak protesta napustio je promociju.

Iako je prisutnima na prvi pogled sve delovalo kao šala, kako je vreme odmicalo, Pižon je bio sve uznemireniji zbog čega je u jednom trenutku ustao i napustio promociju i više se nije vratio. 

Inače, knjigu “Derbi moj derbi, mnogo smo jači“ pisali su Božo Koprivica iz Partizanovog ugla, dok je autor iz crveno-belog ugla Vule Žurić

Inače, promociji knjige su, pored Pižona, prisustvovale i legende beogradskih klubova Dušan Savić, Momčilo Vukotić i Nenad Bjeković.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. MareKV, zaista se brinem za tebe ako verujes u to sto si napisao? Postenim radom? Sportskim odnosom? Toga nema u ovoj zemlji vec 20 godina. Isto vazi i za tvoj Partizan i za moju Zvezdu. Nije to vis to sto je bilo, vas kosarkaski trener se bije kao u kafani, nas fudbalski psuje vase igrace… Dno dna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Boli istina i zato je otisao.Sta je ocekivao?Da se cuti dok lopovi rade sta hoce!!! E pa nece moci.Napred Partizan i samo radom i postenim sportskim odnosom,vraticemo titulu gde joj je mesto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter