0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA MILINKOVIĆA: Sjajni vezista preskače duel s Lučanima

Objavljeno: 18.04.15 u 08:42

Fudbbaleri Partizana mogli bi u nedelju u oslabljenom sastavu da napadu ekipu Mladosi iz Lučana u poslednjem meču crno-belih pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom

Prema pojedinim informacijama, jedan od najiskusnijih i najboljih fudbalera „Parnog valjka“ na sredini terena, Nikola Drinčić (30), vrlo lako bi mogao da pauzira ovaj susret.

Naime, fudbaleru crno-belih preti kazna zbog eventualne suspenzije zbog toga što trenutno ima tri žuta kartona, a svaki naredni značio bi automatsko „hlađenje“ na narednom meču.

Prevedeno: ukoliko bi trener Partizana Zoran Milinković uvrstio Drinčića u tim koji će se suprostaviti Lučanima, a vezista zaradio žuti karton, to bi značilo da će on nužno morati da preskoči „večiti derbi“.

Navodno, procena Milinkovića i njegovih saradnika je da je to preveliki rizik, pa se očekuje da crno-beli zaigraju bez pomoći iskusnog veziste u nedelju na svom stadionu.

Kao što je poznato, Drinčić je spektakularnim golovima odlučio dva poslednja megdana Partizana i Crvene zvezde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter