0
Evropske lige

STATIVA: Jovetić dva puta bio na pragu Intera

Objavljeno: 17.04.15 u 11:21

Ako je verovati rečima sportskog direktor Intera Pijera Ausilia napadač Mančester sitija, Stevan Jovetić dva puta na pragu potpisa za „Nerazure“ prošle sezone.

Milanski gigant je tada tražio rešenje za poziciju napadača, pa su se okrenuli Crnogorcu koji je već nastupao u Seriji A igrajući za Fiorentinu.

Jovetić je proveo pet sezona s „Violom“ pre nego što se za 22 miliona funti prešao u Mančester siti 2013. godine.

– Bili smo tako blizu da dovedemo Jovetića. Ne samo pre sezone, nego i u januaru. Učinili smo sve da dođe kod nas, ali povreda Negreda i želja igrača da ostane u Siti nam je otežalo posao – rekao je Ausilio za Skaj.

– Iskreno, puno sam se nadao tom prelasku. Jovetić je igrač kakvog želimo, ali postoji problem što je u Sitiju, koji je veoma bogat klub – podvukao je sportski direktor Intera.

Kako stoje stvari, crnogorski internacionalac bi vrlo lako narednog leta mogao da napusti tim sa Etihada s obzirom da se nalazi u sekundarnim planovima trenera Pelegrinija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter