0
Evrokupovi

RODIĆ: Imamo dobar rezultat

Objavljeno: 17.04.15 u 15:24

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Milan Rodić vratio se u tim Zenita u sinoćnjem meču četvrtfinala Liga Evrope u kojem je ruski klub poražen od Sevilje sa 2:1. Međutim, mladi levi bek smatra da njegova ekipa ima dobar rezultat pred revanš.

– Mislim da je to dobar rezultat jer smo postigli gol u gostima. Ostalo je da se odigra revanš u Sankt Peterburgu, Sevilja je ovde imala sjajnu podršku navijača, a na Petrovskom će naši napraviti lepu atmosferu.

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda na terenu je proveo 65 minuta, odnosno do preokreta je došle tek pošto je on napustio igru.

– Zamena je bila neophodna, ostao sam bez snage pošto dugo nisam igrao. Trener mi je dao zadatak da budem što ofanzivniji i da napadam sa krila odnosno doturam loptu do Rondona, Vitsela i Šatova.

Može li Zenit do polufinala?

– Pokazali smo da Sevilja nije toliko strašna, mislim da ako dobro izanaliziramo sinoćnji duel možemo da nađemo rešenje za pobedu u revanšu, rekao je Rodić ruskim novinarima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter