4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI POTRESI U ZVEZDI: Parker iz protesta nije došao na trening

Objavljeno: 16.04.15 u 23:42

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu na Vračaru igraju meč 23. kola Jelen Superlige protiv Voždovca koji će u tom meču nominalno biti domaćin.

Kako bi se što bolje spremili za taj duel crveno-beli su danas trenirali na stadionu Obilića, ali bez prvog napadača Džošue Parkera.

Naime, kako saznaje portal Mondo reprezentativac Antigve i Barbude se iz revolta nije pojavio na treningu, a razlog je potpuno bizaran. Iskusni napadač je od čelnika kluba zatražio da ode u London na babinu sahranu, ali je dobio negativan odgovor.

Parkeru je rečeno da put Londona može da krene posle subotnje utakmice, ali očigledno se to njemu nije svidelo pa je na pogrešan način izrazio revolt.

Sada je na potezu šef stručnog štaba Nenad Lalatović koji bi upravi trebalo da predloži na koji način će Parker biti kažnjen zbog neispunjavanja profesionalnih obaveza.

Sve ovo se dešava u vrlo nezgodnom trenutku po srpskog šampiona kojeg narednog vikenda očekuje 148. večiti derbi odnosno meč koji bi mogao da odluči pitanje prvaka za sezonu 2014/15.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Tek sada vidim koliko su napaceni ovi glodari-grobarcici.Svaki dan citam vesti sportske,u zvezdinim naslovima 95% komentari Topalovica iz filma Maratonaca (grobara takozvanih,Franjevaca)
    Idite lecite bolest vasu,ne znate nos obrisati,vi pametujete u komentarima gde vas ne ferma niko.Tu ste i jaki na recima,stadion niste videli u zivotu.Smesni ste bre,fuj.Bas ste bolesni,zapitajte se,ako imate cime misliti,sto ste jadni toliko.Voleo bih da rezija ne dopusta komentare bez objave licnog imena i prezimena i slike,i mesto naravno.Pilicari sve!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neka stave u napad nekog kadeta koji po Ofkanu vredi 15 miliona evra, ali da se napomene protivnickim igracima da budu blagi prema njemu, kao sto su bili igraci Borca prema Falkicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter