1
Domaći fudbal

VAN PRELAZNOG ROKA: Zvezda dovela prvo pojačanje za novu sezonu?

Objavljeno: 15.04.15 u 18:15

Kako prenosi Blic u četvrtak će ugovor sa crveno-belima potpisati Vladimir Jovović, igrač Sutjeske koji je još zimus trebalo da pojača šampiona Srbije.

Međutim, tada je zapelo oko obeštećenja koje je tražio tim iz Nikšića, a mediji su takođe pisali da crnogorski reprezentativac nije po ukusu Delija, pošto se po internetu hvalio kako je gledao utakmice Partizana. Ipak, sada je posao završen i Jovović će obući crveno-beli dres.

Vladimir Jovović trenutno ne igra za Sutjesku, pošto je suspendovan na šest meseci zbog napada na sudiju u utakmici sa Budućnosti. Kako mu ugovor ističe za dva meseca, Sutjeska je već sada dozvolila mladom krilnom igraču da krene put Beograda i počne da trenira u novom klubu.

Crvena zvezda je na ovaj način završila važan posao, pošto je pronašla zamenu za Draka Lazovića koji u junu prelazi u Đenovu.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. vec su poceli da dovode nove igrace …?! sta ce tek biti kad prelazni rok pcne ??? do sada ih je dolazilo u proseku 12 po prelaznom roku . ocigledno se spremaju da te rekorde nadmase . sto ih briga i onako ONI svoje pare cuvaju i svoj profit uvecavaju a narodne pare trose . a sta ono sa DUGOVIMA i POREZOM bese ??? to je zabranjena tema jer se isti gumicom brisu ili ti narod iz ljubavi i sazaljenju prema PREZADUZENOJ zvedi na sve pristaje : bez posla, uz smanjenje plata i penzija a svakog dana uvecanje cena proizvoda i usluga , gladni i bolesni …samo da se neke parice za PREZADUZENU zvezdu izdvoje … narod ce lako , ako neka nam se samo zvedica NE ugasi .ko je sledeci u dolasku van prelaznog roka ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter