1
Evropske lige

VENGER: Ne prodajemo Vilšira u Siti

Objavljeno: 09.04.15 u 21:13
Menadžer Arsenala Arsen Venger nema nameru da prodaje najbolje igrače. Kako sam kaže, klub više nije u situaciji da mora da prodaje najbolje fudbalere.
 
 
 

A upravo takav scenario se mogao naslutiti, pošto se na „ostrvu“ saznalo da bi čelnici aktuelnih šampiona Engleske, Manpčester sitija, više nego rado kupili jednog od najboljih „Tobdžija“, 23-godišnjeg Džeka Vilšira.

Menadžer Sitija, Manuel Pelegrini najavio je da bi timu sa „Etihada“ tokom leta bilo neophodno nekoliko skupih pojačanja, kako bi se tim vratio na šampionske staze.

Prema saznanjima Goala, jedno od tih skupih pojačanja mogao bi da bude Džek Vilšir.

Kao što je poznato, tokom prethodnih sezona Arsenal je redom prodavao Robina Van Persija, Samira Nasrija, Gaela Klišija. Sličan scenario, verovalo se u Britaniji, čeka i Višira.

– Arsenal nije u situaciji da mora da prodaje najbolje igrače. Tako je bilo nekad, sada više nije – kazao je Venger.

Višir je ove sezone imao velikih problema sa povredama, pa je upisao svega 12 nastupa u svim takmičenjima za crveno-bele iz severnog Londona prenosi goal.com.

 

hotsport.rs       

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter