1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIVUKAO PAŽNJU VELIKANA: Lider holandskog prvenstva dolazi po Zvezdinog vezistu!

Objavljeno: 08.04.15 u 11:49

Omladinska reprezentacija Srbije prethodne nedelje igrala je na turniru u Amsterdamu, gde je jedan od srpskih igrača zapao za oko jednom od najtrofejnijih klubova u Holandiji.

Marko Grujić nije igrao dobro samo za omladinsku reprezentaciju Srbije, već tokom cele sezone je, kada je dobijao retku priliku, bio jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde. Neretko je bio jedan od strelaca ključnih golova za bodove u prvom delu prvenstva, dok u drugom šansu dobija sve manje.

Ipak, nastupi u nacionalnom timu i u crveno-belom dresu su ga preporučili ove godine ubedljivo najboljem holandskom klubu i gotovo sigurno novom šampionu ‘zemlje lala’, PSV Ajndhovenu. Današnji ‘Sport’ piše da su se skauti i članovi sportskog sektora PSV-a raspitivalo oko cene za usluge mladog veziste.

Nije poznato kakvu povratnu informaciju su dobili, ali se njegova vrednost procenjuje na oko dva miliona evra. Naravno, poslednju reć imaće uprava kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

Za Marka Grujića već je ranije postojalo interesovanje velikana, ovde pogledajte kojih, a podsetite i kako je odabrao Crvenu zvezdu, a ne Partizan.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Ne retko je bio strelac jesenas…ha ha ha. Pa koliko je to golova postigao 1-2 ? Mozda ste dobili neki dinar da ovo naoisete ali ne idite predaleko jer ispadate smesni. Ovaj nema mesta u prvih 11 Crvene a trazi ga vodeci tim holandskog prvenstva?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter