0
Evropske lige

MONSTRUOZNO: Snajperista hteo da se fudbaleri Fenerbahčea udave!

Objavljeno: 06.04.15 u 14:52

Javnost u Turskoj došla je do saznanja zašto je pucano na autobus sa fudbalerima Fenerbahčea i koja je bila ideja monstruoznih napadača.

Napad navijača Trabzona na autobus Fenerbahčea zabrinula je svetsku fudbalsku javnost. Napadači nisu uhapšeni, ali je turska policija došla do nekih saznanja. Saznalo se da je na vozilo pucano iz snajpera, motiv je bio da nastrada ceo tim Fenerbahčea, a evo i kako…

Naime, snajperista je čekao da autobus dođe na most preko Crnog Mora, a potom ubije vozača koji bi izgubio kontrolu nad vozilom i ono bi završilo preko zaštitne ograde u vodi. Fudbaleri Fenerbahčea bi se udavili. Šta reći, sem monstruozan plan.

O incidentu je svedočio i napadač istanbulskog velikana Pijer Vome.

– Pričao sam preko telefona sa porodicom, kada sam čuo strašnu buku, krv i pokušaje da se pomogne vozaču. Hvala Bogu pa je vozač bio pribran, samo uz pomoć njegovog umeća nismo završili u moru – istakao je Kamerunac o nezapamćenom incidentu u Turskoj.

Fenerbahče je tražio suspendovanje lige zbog ovog incidenta, a pogledajte kako je sve to izgledalo u trenutku nesreće.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter