3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MILINKOVIĆ: Nemoguće je pobediti sve utakmice do kraja!

Objavljeno: 03.04.15 u 12:09

Novi trener fudbalera Partizana Zoran Milinković izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu na debiju protiv Radničkog iz Kragujevca, bez obzira na sve probleme sa kojima se rival suočava. 

– Utakmica vredi tri boda, došli smo samo na „plus dva“, najvažnije ja da su igrači svesni toga i očekujem njihovu reakciju na pravi način. Nisam imao mnogo vremena za taktičke novine i uglavnom ćemo se osloniti na stvari iz prethodnog perioda – rekao je MIlinković na konferenciji za medije u Humskoj.

On je ponovio da će Partizan igrati ofanzivno.

– Imamo kvalitet da igramo ofanzivno i verujem da će igrači to realizovati na terenu. Možda će nam biti potrebno vreme, ali nadam se da će to u bliskoj budućnosti doći do izražaja, jer obaveza Partizana je da igra napadački – naveo je trener crno-belih.

Na pitanje može li njegov tim da dobije svih 10 utakmica do kraja i osvoji titulu Milinković je rekao.

– Nemoguće je da se pobedi na svim utakmicama do kraja, to je na nivou spekulkacija. Normalno je da neka ekipa u prvenstvu ima uspona i padova i zaista ne znam zašto kod nas nerešen rezultat donosi razočaranje. Stvoren je ambijent da je svaki meč „pitanje života ili smrti“, fudbal bi trebalo da bude viteštvo i nadmetanje – istakao je MIlinković.  

Inače, novi trener Partizana uoči svog debija, razgovarao je i sa Grobarima, koji su mu pružili podršku.

Utakmica 21. kola Superlige između Partizana i Radničkog iz Kragujevca na programu je od 18 sati na stadionu u Humskoj. 

hotsport.rs/tanjug

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter