0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MA NIJE MOGUĆE: Rasizam u Hrvatskoj?!

Objavljeno: 03.04.15 u 20:10

Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupak protiv Hrvatskog fudbalskog saveza zbog ponašanja dela navijača na između Hrvatske i Norveške u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Delegat sa utakmice između Hrvatske i Norveške prvobitno je napisao pozitivan izvešzaj sa ovog duela, ali je posle nekoliko dana iz Evropske kuće fudbala stižu drugačije vesti. Naime, fudbalski savez Hrvatske nalazi se pred kaznom za ubacivanje nekoliko petardi od strane pojedinaca, ali i pred optužbama za rasizam i neprimerene povike sa tribina.

– U slučaju novčane kazne Disciplinske komisije UEFA, Hrvatski fudbalski savez će u skladu sa Zakon o obaveznim odnosima tražiti naknadu štete s obzirom da su počinioci identifikovani – poručili su iz hrvatskog saveza, ali nije izvesno da će se njihova reč čuti na pravi način, posebno posle prošlogodišnjeg ispada Josipa Šimunića.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter