4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO ĆE SE SVIDETI GROBARIMA: Milinković ’77. prelazio po 200 kilometara dnevno zbog Partizana

Objavljeno: 30.03.15 u 11:12

Novi trener Partizana, Zoran Milinković stigao je u klub da zameni Marka Nikolića. Odmah po dolasku, većina medija u Srbiji prisetila se detalja iz njegove igračke karijere kada je nastupao za crveno-bele.

Uz sve to, mediji su pisali kako je Milinković u Partizan došao 1989. godine. Međutim, kako tvrdnji njegov rođen brat Dragan, ovaj fudbalski stručnjak je znatno ranije napravio svoje fudbalske korake u klubu.

– Prve korake na fudbalskom igralištu napravio je u TEK iz iz rodnih Velikih Crljena. Čim je napunio devet godina Zoran je počeo da trenira u najmlađim selekcijama Partizana. Bilo je to 1977. godine – priča Zoranov rođeni brat Dragan, prenose Novosti.

– Znao je iako veoma mali, da po dva puta dnevno autobusom putuje za Beograd. Prevedeno na brojke, to je više od 200 kilometara! – poručio je Dragan Milinković.

hotsport.rs       

0
0

4 Komentara

  1. Kako god bilo nije na pravi nacin dosao u Partizan, ruku na srce nije njegova greska ali ipak ljudima je dosta da u svakom segmentu zivota sve zavisi od nekih polvicno skolovanih i obrazovanih politicara. Sto se mene tice i Partizan i F.reprezentacija Srbije su na cekanju. Bojkot i mafijaske UEFE i Politicko/Mafijaskog Srpskog fudbala.
    Ako nista lakse je i bez stresa 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter