1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLA MIJAILOVIĆ: Oni se igraju sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 27.03.15 u 18:30

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da Crvena zvezda vrati u prvi tim Nikolu Mijailovića, crveno-beli to nisu prihvatili, a sada se oglasio i sam igrač.

– Oni ne vode Crvenu zvezdu, oni gore se igraju Crvene zvezde. I ovaj moj primer vam jasno govori kako je klub dospeo do duga od 50 miliona evra. Oni se samo razbacuju tuđim parama, jer sam ja izbačen iz kluba iz ličnih razloga. Jednostavno, gospodinu Terziću se nije dopadalo da ja budem deo ekipe. Ali taj svoj lični hir Terzić neće da plati sopstvenim novcem, nego novcem Crvene zvezde. Igraju se sa klubom svi. Od prvog do poslednjeg – istakao je Mijailović za Mocartsport.

Levi bek je izričit u tome da je pravda na njegovoj strani.

– Pravda je na mojoj strani. Vidim i da su mediji pisali da sam dobio spor, i da su dužni da me vrate na posao… Dakle, ja sam prema svim pravnim propisima igrač Crvene zvezde. Međutim, pošto oni teraju mak na konac, ja ću biti prinuđen da na drugi način naplatim svoja potraživanja. A do sada mi skoro ništa nisu isplatili. Možda nekih 20 posto ugovora.

Nikola Mijailović je uveren da predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović nije pisao saopštenje, već da je to uradio Zvezdan Terzić.

– On je rekao da su kao završili sa mnom. Sumnjam da je Mijailović znao šta izjavljuje. Pitanje je da li su to njegove reči ili mu je tu izjavu sastavio Terzić. To vam je danas Crvena zvezda, do tog nivoa je došla danas Crvena zvezda. Mnogo mi je krivo zbog situacije u klubu. Meni veliku satisfakciju predstavlja činjenica da sam nepravedno izbačen iz tima i da je pravda na mojoj strani. To mi mnogo znači.Zahvaljujem se advokatu i predsedniku Sindikata fudbalera Nezavisnost koji su bili uz mene – jasan je Džoni.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. svaka tebi cast dzoni za sve sto si dao zvezdi..ali igrac nikad nije iznad kluba..setite se svi kako smo prosli u vreme koromana i ostale ekipe..zeman kaze kratke pasove..a oni u inat duge..covek se pokupio i otisao..kad igraci preuzmu vlast..ode sve u propast..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter