1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZLATNI SELEKTOR SRBIJE: Nije me zvao Partizan

Objavljeno: 24.03.15 u 10:03

Trener koji je zabeležio najveći uspeh u reprezentativnom fudbalu u samostalnoj Srbiji, Ljubinko Drulović, koji je 2013. godine sa omladinskom selekcijom Srbije stigao do zlata na EP u Litvaniji, u javnosti se spominjao kao novi trener Partizana.

Kao što je poznato, klupa Marka Nikolića veoma je užarena i klima se, a tokom ponedeljka čule su se informacije koje su preneli svi mediji u zemlji da se ovaj stručnjak nalazi pred smenom nakon što je prednost Partizana nad Crvenom zvezdom od šest bodova istopljena na svega dva poena.

Odmah potom počele su spekulacije na temu ko bi mogao da preuzme kormilo Partizana, a kao jedna od opcija pojavilo se i ime Ljubinka Drulovića. Međutim, od tog posla po svemu sudeći neće biti ništa.

– Informacija nije tačna. Niko me iz Partizana nije kontaktirao. Čuo sam i ja da kruže takve priče, pitali su me i moji prijatelji, ali rekao sam im isto što i vama – rekao je Drulović i nastavio:

– Gledao sam crno-bele protiv Čukaričkog, kao što svakog vikenda gledam nekoliko utakmica –  istakao je bivši igrač Partizana koja je u sezoni 2003/04 izborio plasman u Ligu šampiona.

U anketi Hotsporta možete da glasaet i izjasnite se Vaše mišljenje o tome ko će postati novi trener Partizana. To možete da učinite klikom na ovaj link.

Hotsport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter