0
Evropske lige

LIGA 1: Ibrahimović het-trikom doneo bodove ‘svecima’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.15 u 22:20

Daleko teže nego što je bilo ko očekivao i što pokazuje konačan rezultat fudbaleri Pari Sen Žermena su došli do tri boda u premijernom meču 30. kola šampionata Francuske pošto su pred svojim navijačima savladali Lorijen sa 3:1.

Prva dva gola za domaći tim postigao je Zlatan Ibrahimović koji je preuzimao odgovornost kod dosuđenih penala, a moglo bi da se kaže i da su njegove kritike na račun sudija izrečene prošlog vikenda urodile plodom. Sudija Šapron je dva puta dosudio penal za Pari Sen Žermen, a drugi je u najmanju ruku sumnjiv. Šveđanin je na kraju uspeo da dođe i do het-trika pošto je u jednom kontranapadu u nadoknadi izgubljenog vremena ostao jedan na jedan sa gostujućim golmanom.

Mogli su gosti makar do boda pošto su u drugom poluvremenu bili više nego ravnopravan rival, ajednu od prilika iskoristio je najbolji igrač tima Džordan Aju koji je preciznim udarcem sa distance savladao Sirigua. Mogao je reprezentativac Gane i drugi put da zatrese mrežu pri rezultatu 1:1, ali je Verati sa gol linije izbacio loptu posle njegovog udarca.

Pari Sen Žermen će prenoćiti na prvoj poziciji na tabeli pošto Lion svoj meč 30. kola igra u subotu, a nakon pobede „svetaca“ ima bod manje, dok je Lorijen ostao na pet bodova od opasne zone sa utakmicom više od Tuluza koji je prvi ispod crte.

Liga 1, 30. kolo

Rezultati:

Pari Sen Žermen – Lorijen 3:1 (1:0)
(Ibrahimović 4pen, 82pen, 90+2 – Dž. Aju 67)

Subota, 21. mart
16.00h Olimpik Lion – Nica
20.00h Bastija – Gengan
20.00h Kaen – Mec
20.00h Evijan – Monpelje
20.00h Ren – Nant
20.00h Tuluz – Bordo

Nedelja, 22. mart
14.00h Sent Etjen – Lil
17.00h Rems – Monako
21.00h Lans – Olimpik Marsej

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter