0
Fudbal

ĆURČIĆ OBJAVIO SPISAK: Škuletić predvodi napad ‘Orlova’!

Objavljeno: 20.03.15 u 11:38

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić objavio je spisak igrača koji su pozvani u nacionalni tim za meč protiv Portugala, koji se igra 29. marta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Na spisku dva debitanta.

Jedan od debitanata u dresu sa državnim grbom je Petar Škuletić, doskorašnji napadač Partizana i još uvek vodeći strelac Jelen Superlige Srbije. On se ove zime iz Humske preselio u Moskvu, gde je odlično nastavio karijeru i u Lokomotivi, što ga je i preporučilo za poziv u nacionalni tim.

Drugi debitant je doskorašnji mladi reprezentativac i trenutno igrač Štutgarta Filip Kostić. Njegova preporuka bile su sve bolje partije u Bundesligi, kao i u mladoj selekciji Srbije, koju je svojim golom za pobedu protiv Španaca u baražu odveo na Evropsko prvenstvo.

Srbija će 29. marta gostovati Portugalu u možda odlučujućem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se sledeće godine igra u Francuskoj. Evo spiska koji je selektor Radovan Ćurčić sastavio pred ovaj duel.

golmani: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Željko Brkić (Kaljari), Milan Lukač (Partizan);

odbrambeni igrači: Branislav Ivanović (Čelsi), Dušan Basta (Lacio), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Matija Nastasić (Šalke), Nenad Tomović (Fiorentina), Nikola Maksimović (Torino), Duško Tošić (Genčlerbirigli), Ivan Obradović (Mehelen);

vezisti: Nemanja Matić (Čelsi), Radosav Petrović (Genčlerbirigli), Luka Milivojević (Olimpijakos), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Filip Đuričić (Sautemtpon), Adem Ljajić (Roma), Zoran Tošić (CSKA), Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Štutgart);

napadači: Aleksandar Mitrović (Anderleht), Lazar Marković (Liverpul), Petar Škuletić (Lokomotiva Moskva).

Trenutna tabela u našoj grupi izgleda ovako:

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter