3
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

TUMBAKOVIĆ UZVRATIO UDARAC: Potpredsednik Partizana odgovorio Vučiću

Objavljeno: 19.03.15 u 09:02

Kao što je dobro poznato, premijer Srbije Aleksandar Vučić nedavno je „zapalio“ sportsku javnost svojom kontroverznom izjavom da „je on kriv jer igrači Partizana imaju dve leve noge“.

Naravno, reči predsednika Vlade Srbije naišle su na simpatije navijača „večitog rivala“ crno-belih, ali samim fanovima „Parnog valjka“ ni izbliza nisu prijala ova slova.

Svoj stav povodom reči premijera izrazio je potpresednik Partizana, Ljubiša Tumbaković.

– Nisam čuo tu izjavu, ali ukoliko je to rekao Aleksandar Vučić, onda je to tako, jer ja njemu sve verujem. Mi ćemo nastaviti da radimo i da od te dve leve noge napravimo jednu kako treba – kaže Tumbaković, prenosi Kurir.

Aleksandar Vučić je svoju izjavu dao gostujući na RTS, a šta je tačno rekao, možete da pročitate klikom na ovaj link.

0
0

3 Komentara

  1. Srbija u kanalu a on prica o igracima Partizana jedinoj svetloj tacki srpskog fudbala,jedini igraci koji vrede preko 2 miliona sa dve leve noge.On mora da ima dva leva oka ili da nema mozak za Srbiju vec za zvezdu.Nek bude onda predsednik SD cz a ne vlade jer ne pretstavlja sve gradjane Srbije podjednako…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter