0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ROKADA: Dodić saopštio spisak ‘Orlića’, Ćurčić ‘ukrao’ napadača za A selekciju!

Objavljeno: 19.03.15 u 14:20

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić saopštio je spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Švedske i Italije na kojem nema Filipa Kostića, koji je „prekomandovan“ u A tim.

Sa mladom selekcijom ponovo je Miloš Jojić, koji u poslednje vreme praktično nema minutažu u Borusiji iz Dortmunda, kao i povređeni kapiten Marko Petković.

Utakmice sa Švedskom i Italijom, takođe učesnicima Evropskog šampionata, biće odlična provera za finalni turnir u Češkoj, ali i debi Dodića, koji je na funkciji selektora nasledio Radovana Ćurčića, sada selektora A tima.

– Oslonili smo se na igrače koji su prošli kvalifikacioni ciklus i baraž sa Španijom. Pratimo i druge, svima su vrata otvorena do 1. juna, do tada svi mogu da se nametnu – izjavio je Dodić na konferenciji za medije. 

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Na Dodićevom spisku nalaze se:

Golmani: Marko Dmitrović (Čarlton), Nikola Perić (Jagodina), Nemanja Stevanović (Čukarički).

Odbrana: Marko Petković (Crvena zvezda), Filip Stojkoviukarički), Aleksandar Filipović (Jagodina), Uroš Spajić (Tuluz), Aleksandar Pantić (Kordoba), Lazar Chirković (Partizan), Darko Lazić (C. zvezda), Nemanja Petrović (Partizan), Bojan Nastić (Vojvodina).

Sredina terena: Goran Čaušić (Eskišehir), Nemanja Radoja (Selta), Darko Brašanac (Partizan), Srđan Mijailović (Kajzeri), Aleksandar Kovačević (C. zvezda), Milos Jojić (Borusija Dortmund), Mirko Ivanić (Vojvodina).

Napad: Slavoljub Srnić (Čukarički), Uroš Đurđević (Vitese), Aleksandar Pešić (Tuluz), Aleksandar Čavrić (Genk), Luka Milunović (Platanijas).

Srbija će dočekati Švedsku u Novom Sadu 27. marta, a tri dana kasnije gostovaće u Italiji.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter