2
Evrokupovi

LUIS ENRIKE: Mesi je najbolji igrač u istoriji fudbala

Objavljeno: 19.03.15 u 09:21

Fudbaleri Barselone plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona pošto su i u revanš meču savladali Mančester Sitisa 1:0, nakon trijumfa u prvom susretu od 2:1.

Jedan od boljih fudbalera na meču bio je superstar Barselone, Lionel Mesi, koji je bio asistent kod jedinog gola na susretu u režiji Raketića.

Nakon utakmice trener Barselone Luis Enrike izjavio je da je Argentinac najbolji fudbaler svih vremena.

– Da se rauzmemo, svi znamo ko je i šta je Mesi. On je, bez ikakve sumnje, najbolji igrač na svetu, ali uz to on je i najbolji fudbaler u istoriji fudbala – prepun oduševljenja bio je Luis Enrike.

– Imati njega u timu je ogroman plus a to je tako očigledno, ali da biste osvajali titule potreban vam je uravnotežen tim i to je ono što mi ovde radimo – kazao je Enrike.

– Mi ovde u Barseloni smo jako srećni što je Leo sa nama. Pomalo smo se navikli na sve ono što on radi, a to je ponekad jako loše – smatra trener Barse.

– Zanimljivo je to da Leo nije dao gol u prvom meču sa Stijem, ali ni u drugom. Ipak, on je pronašao način da bude najbolji igrač na terenu na obe utakmice – apostrofirao je Enrike.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter