0
Evropske lige

HAMAN: Staridž da počne sa klupe

Objavljeno: 18.03.15 u 11:49

Nekadašnji vezni igrač Liverpula Ditmar Haman veruje da bi njegov bivši klub naredni meč Premijer lige kojeg će igrati sa Mančester Junajtedom trebao da startuje bez Danijela Staridža u startnoj postavi.

Utakmica dva tima sa severa Engleske biće odigrana u nedelju na „Enfild Roudu„. Sam Danijel Staridž našao se u startnoj postavi „crvenih“ na tri poslednja meča, ali je 1. marta bio rezerva u pobedi Liverpula nad Mančester Sitijem od 2:1.

Upravo taj recept, smatra Haman, treba primeniti i za duel sa Junajtedom, a kao rešenje u napadu predlaže Rahima Sterlinga.

– Lično, ja bih uradio ovako: Staridža bih ostavio na klupi, a Sterlinga bih ubacio u prvu postavu. Ne bih bio iznenađen da se tako nešto i dogodi – kazao je Haman.

– Ne verujem da je Danijel trenutno fit 100 odsto, i smatram da bi bilo dobro za njega da bude oružje sa klupe za poslednjih pola sata meča. Trebalo bi pustiti Sterlinga da se bori sa defanzivcima Junajteda na početku – smatra Haman.

– Ako se prisetimo na prethodnog meča Liverpula i Junajteda, tada je Sterling prvi put zaigrao na poziciji napadača, iako je Liverpul tada izgubio meč, ali je stvoreno mnogo šansi. Zaista, Sterling pravi razliku – smatra Haman prenosi Goal.com.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter