2
Domaći fudbal

ZVEZDIN PAKAO: I srpskoligaš spremio tužbu

Objavljeno: 16.03.15 u 11:05

Da se Crvena zvezda nalazi u finasijskom škripcu priča je koju znaju i ptice na granama. Klub duguje više od 50 miliona evropskih novčanica, a dugovi svakim novim danom nastavljaju da rastu.

Taman što se uprava razračuna sa nekim „zaostalim potraživanjima koji datiraju još iz stare ere“, javi se neki novi klub ili igrač koji zahteva svoj deo kolača. Kolača koga odavno nema u Ljutice Bogdana.

Kako sada stvari stoje, nova tužba mogla bi da „sevne“ od – srpskoligaša kojem nije isplaćen novac za Spajića.

– Situacija je teška, bilo je pitanje i da li ćemo ovog proleća nastaviti takmičenje. Iako od juna prošle godine imamo pravosnažnu odluku Arbitražne komisije zajednice Superlige, i dalje nam iz Crvene zvezde nisu prosleđena sredstva solidarnosti, a posle transfera Uroša Spajića u Tuluz, pretprošle godine – rekao je istaknuti funkcioner FK Kosmajac, Davidović i nastavio:

– O dinamici isplate u poslednjih šest meseci pričali smo sa Stefanom Pantovićem, VD generalnog sekretara koji nam je predočio da saznanja o razgovorima ima i direktor Zvezdan Terzić. Kako nam je, međutim, Pantović nedavno nagovestio da od toga neće biti ništa, primorani smo da se obratimo disciplinskoj komisiji FSS. Ne sumnjamo da će nas zaštititi – kazao je Davidović, prenosi Sportski žurnal.

 hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. DUG u novembru 2014 godine su prijavili 52 miliona ER-a (oni prijavili…bice da je veci ) . damas je 16 mart 2015 godine , proslo je 5 meseci a oni prihoda – zarade od prodaje igraca i ulaznica je 0 (nula) samo trodkove prave za : dovodjenje novih igraca, priprema , isplata zarada (minimalac za ranike da, a igracima ha,ha..), putovanja, placanje koreografije, tekuceg i investicionog odrzavanja , komunalije i puno toga sitnog (kao za struju preko milion dinara )… sta kazete srpsko ligas – sopot ? pa zar su i njima duzni ? znam da jos ni bisevca platili nisu …a kad je to bilo ??? svaki dan novi , novi … ko je sledeci …DOKLE bre…zar vas stvarno nije SRAMOTA … koliko je para u poslednje 3 godine u RUPU ubaceno …??? a DUG sve veci !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter