3
Evropske lige

GOTOVO JE: Vidić se posvađao s Manćinijem, odlazak u junu

Objavljeno: 16.03.15 u 10:26

Treće mesto Intera je nedostižno nakon još jednog domaćeg fijaska pošto su „nerazuri“ odigrali mizernih 1:1 sa prežaljenom Čezenom.

Milanski klub vida rane poražavajuće sezone, a jedna od lošijih stvari je, ispostavilo se, dovođenje Nemanje Vidića, bivšeg kapitena Mančester Junajteda.

Srpski štoper je u svađi je s trenerom Robertom Manćinijem, a uoči meča s Ćezenom je napustio Interov kamp zbog prehlade. To je službena verzija objavljena od strane kluba, ali „Coriere dello Sport“ smatra da iza cele priče ima nečeg više, piše Goal.com/rs.

Naime, prema navodima ovog prestižnog italijanskog lista, razlaz dve strane je aksiom koji se ne treba dokazivati a odlazak Vidća predviđa se za jun mesec.

Iako nije to rekao direktno, Manćini je dao do znanja da ne računa na Vidića kada je uoči utakmice s Ćezenom, na konferenciji za novinare u subotu kazao:

– Ranočia i Huan Hesus su najbolji par – kazao je Manćini i tako precrtao Vidića.

Osim toga, nakon poraza protiv Volfsburga, trener Intera nije kritikovao golmana Kariza, već je kazao da su većinu grešaka napravili centralni bekovi. Nije spominjao imena, ali Vidić je igrao tu utakmicu.

Sve to ukazuje da će doći do razlaza ovog leta.

 hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Umesto da se povukao kao igračina i veliki kapiten Junajteda, došao je u situaciju da mu se smeju i da ga šutiraju kako se kome hoće…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter