4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PEH ZA LALATOVIĆA: Zvezda bez najboljeg igrača u Subotici

Objavljeno: 13.03.15 u 09:58

Fudbaleri Crvene zvezde biće znatno oslabljeni na narednom prvenstvenom meču kojeg će u subotu igrati u Subotici sa domaćim Spartakom.

Naime, jedan od najboljih fudbalera crveno-belih, Darko Lazović, dobio je visoku temperaturu i zbog bolesti, gotovo je izvesno, neće biti u situaciji da pomogne timu Nenada Lalatovića.

Koliki je značaj krilnog fudbalera Zvezde najbolje se videlo u Jagodini, budući da je upravo ovaj momak doneo na stadion „Rajko Mitić“ ceo plen od tri boda, pošto je postigao dva pogotka, uključujući i onaj za trijumf.

Takođe, Lazović je svojim majstorijama oduševio Delije i na meču sa Vojvodinom u prošlom kolu.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. pa Tole je glavni u Spartak Subotici idiote neobavesteni…ne secas se BSk,Hajduk Kula ,Rad, Smederevo kad ste vi glodari pravili dogovore za prodaju utakmice,,,Kleo u Smederevu metar iza korner linije i sudija svira penal ..e jadnice @brajko neobavesteni

    0
    0
    Odgovori
    • Toliko si glup i ne obavesten da je uzaludno bilo sta da objasnjavam ali samo da znas da vec godinama prvi covek Spartaka(Tvorzicev pajtos) je glavni u Subotici i okolini.
      Tole lopov da vam nije pomogao prosle godine nikada ne biste osvojili titulu
      Smederevo je isto kao i Javor i Uzice…u drugu ligu ponajvise zahvaljujuci Crvenoj i ogromnim dugovanjima prema tim klubovima pa kada su ovi zatrazili svoj novac epilog je poznat. Slicna sudbina je pretila i gradjevinarima ali kada im je zapreceno ucutali su se i gle cuda ostali u ligu.
      Sto se tice namestanja ne cu da kazem da toga nije bilo ali da osporavas 6 vezanih titula sa po 15-20 bodova razlike,gde u derbiju ne sutnete u okvir gola…pa sam „zvezdin ćetnik“ je priznao da je Partizan zasluzeno osvajao titule…itd itd ali ti si samo jedan od praznoglave mase sa severa koji ne koristi svoj mozak vec slepo slusa sta joj se servira.

      0
      0
      Odgovori
  2. Utakmica je i onako revijalnog karaktera. Za one koji ne znaju zasto da objasnim. Predsednik Spartaka i predsednik Crvene tj. vlasnik Ofk(kriminalci) su dogovorili tri za tri. Ofk pustio Spartak a sada ovi treba da puste Crvenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter