0
Evropske lige

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA ŠIRI STRAH I TREPET PO BELGIJI: ‘Mitrogol je najbolji’!

Objavljeno: 13.03.15 u 18:54

Uoči poslednjeg kola regularnog dela belgijskog fudbalskog prvenstva i duela sa Anderlehtom, trener Genta Ain Vanhezebruk zna od koga njegovom timu preti najveća opasnost.

Koliko god bio ekstravagantan u svojim izjavama, proslavama golova i ponašanju na i van terena, od Aleksandra Mitrovića zazire cela belgijska liga. Njegovih kvaliteta svestan je i trener Anderlehtovog narednog protivnika Ain Vanhezebruk, šef struke Genta.

– Aleksandar Mitrović je najbolji napadač u Belgiji. On je čovek godine do sada. Neverovatno je kako se promenio. Ako pogledate u to kako igra, fantastično je. Kliknuo je i mentalno. On je od napadača koji čeka loptu u 16 metara postao igrač koji se nudi na strani i dolazi po loptu. Neverovatan je!istakao je trener Genta i objasnio način na koji će pokušati da neutrališe bivšeg igrača Partizana.

Ne smemo ga ostaviti samog. Odbrambeni igrači i golman ne smeju da dozvole da primi loptu – objasnio je Vanhezebruk.

Gent i Anderleht do sada tokom sezone sastajali su se tri puta i sva tri puta slavio je Mitrovićev tim i to sa 3:0, 2:0 i 2:0, a Mitrović je dva puta tresao mrežu Genta. Njihov četvrti ovosezonski duel igra se u nedelju u Briselu od 14:30h.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter