0
Evropske lige

LŠ: Sprema se pravi rat u Londonu, Parižani dobijaju premije, ali čekaju ih Bane i Nemanja!

Objavljeno: 11.03.15 u 12:11

Ništa još nije rešeno u duelu između Čelsija i PSŽ-a i odluka će se do poslednjeg trenutka donositi na travi ‘Stanford Bridža’, dok je Bajern apsolutni favorit pred večerašnji meč u Minhenu i pored remija bez golova iz prve utakmice.

Pred meč u Londonu bogati vlasnici PSŽ-a najavili su ozbiljne premije za igrače ukoliko prođu Čelsi u osmini finala Lige šampiona. U slučaju plasmana u narednu fazu svaki igrač Parižana dobiće po četvrt miliona evra.

To je 250.000 razloga da večeras izginu na terenu, što najavljuje i trener PSŽ-a Loran Blan. Posebnu pažnju moraće da obrate na strelca najlepšeg pogotka u prvim utakmicama osmine finala i jedinog gola za Čelsi u Parizu – Branislava Ivanovića.

– Imamo samopouzdanje, znamo da možemo da „uznemirimo“ Čelsi. Sigruno nećemo imati mnogo šansi za golove, zato moramo biti skoncentrisani, kako bismo ih realizovali – rekao je Blan pred utakmicu.

Na drugoj strani, Žoze Murinjo podiže atmosferu u svlačionici ‘kritikama’ na račun Nemanje Matića.

– Rekao sam Nemanji da smo pobedili dve jako bitne utakmice (pobeda nad Totenhemom u finalu Liga kupa i slavlje protiv Vest Hema), pa možda i nije toliko bitan za nas“, našalio se, naravno, ‘Specijalni’.

U drugom meču večerašnjeg programa Bajern će dočekati Šahtjor, koji je jedva dočekao da pobegne iz ludnice u Ukrajini, što bi mogla da bude potencijalna prednost za tim iz Donjecka. Međutim, Bajern igra u najboljoj formi od početka sezone i nema sumnje ko je apsolutni favorit za prolaz u četvrtfinale Lige šampiona.

– Smatram da su Bavarci trenutno najbolja ekipa sveta. Međutim, logika nekada zakaže u fudbalu. Sve je moguće u Minhenu – izjavio je Mirčea Lučesku, trener Šahtjora.

Osmina finala LŠ, sreda 20:45h:

Čelsi – PSŽ  prvi meč 1:1
(Ivanović 36 – Kavani 54)

Bajern Minhen – Šahtjoh  prvi meč 0:0

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter