0
Evropske lige

FA KUP: Velbek presudio Junajtedu, Van Gal bez trofeja u prvoj sezoni (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.15 u 23:27

Mančester Junajted okončaće sezonu bez trofeja, nakon što je Arsenal večeras slavio na Old Trafordu rezultatom 1:2 (1:1) i plasirao se u polufinale FA kupa.  

Arsenal je poveo golom Monreala nakon sjajnog prodora i asistencije Čemberlena u 25. minutu, ali je već posle četiri minuta Di Marija odlično centrirao za Runija, a ovaj glavom pogodio mrežu. 

Pobedu Arsenalu doneo je Velbek koji je iz Junajteda praktično oteran poslednjeg dana prelaznog roka kako bi na “Teatar snova“ došao Radamel Falkao. Velbek je iskoristio katastrofalnu grešku Valensije, presekao pas ka De Hei i lako matirao španskog golmana za 2:1.  

https://www.youtube.com/watch?v=-8yKdKq6P7Y

Junajted je poslednjih 15 minuta odigrao bez Di Marije, koji je najpre dobio žuti karton zbog simuliranja, a potom je odgurnuo sudiju sa leđa za drugu javnu opomenu i isključenje.  

https://www.youtube.com/watch?v=jk2yHG7dxvw

U polufinalnim mečevima 18. i 19. aprila, Arsenal će na boljeg iz duela Reding – Bredford, dok Aston Vila čeka pobednika iz ponovoljenog meča Blekburn – Liverpul. 

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter