0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTIŠAO I NEĆE SE VRAĆATI: Evo zbog čega je Salami napustio Zvezdu

Objavljeno: 04.03.15 u 20:21

Iz Crvene zvezde je pre nekoliko dana stiglo šturo obaveštenje da je zimsko pojačanje Fuad Salami otišao u Nigeriju kako bi rešio problem koji se pojavio oko sertifikata, ali već tada je bilo više nego očigledno da se robusni napadač neće vraćati u Beograd.

Od kada je došao u Crvenu zvezdu Salami se suočavao sa problemima, najpre je u pitanju bio višak kilograma, potom nemogućnost dobijanja vize za Sloveniju gde je tim bio na pripremama, do sertifikata koji nikako nije stizao u Ljutice Bogdana.

Međutim, kako prenosi portal Gola.com Salami je napustio Zvezdu jer niko nije mogao da mu garantuje da će dobijati dogovrenu platu (5.000 evra).

– Srpski tim se nalazi u velikim finansijskim problemima, a Salami nije želeo da igra bez plate pa se zbog toga vratio u kući. on će biti deo našeg tima u novoj sezoni i njegove mogućnosti će biti veoma korisne za naš tim, rekao je portparol nigerijskog kluba Vori Vulfsa – Mozes Etu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter