5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD VUČELIĆ: Nekom sudijska krađa, nekom prijateljski mečevi

Objavljeno: 02.03.15 u 09:22

Potpresednik Partizana Milorad Vučelić koji je zadužen i za odnose sa javnošću, izjavio je da je „Partizan drastično oštećen od strane sudija dok pojedini klubovi igraju prijateljske mečeve“.

Fudbaleri Partizana u drugom meču prolećnog dela Jelen Superlige Srbije nisu upisali pobedu pošto su sa Radničkim odigrali 0:0

Nema sumnje da je Vučelić aludirao na trijumf crveno-belih u Jagodini rezultatom 2:3 u poslednjem duelu 16. kola JSL.

– Poništen nam je regularan gol! Odgledali smo snimak 30, pojedinci čak i 50 puta. Nismo zadovoljni ni igrom, ali red je da apostrofiramo kardinalnu grešku sudije i da apelujemo na nadležne organe da reaguju kako se ne bi više ponavljale – rekao je vidno nezadovoljni Vučelić.

On ne krije da mu je detalj iz 72. minuta pao izuzetno teško, ali ne samo njemu – već svima u Humskoj.

– Kako da mi ne bude teško? Prvo poluvreme smo odigrali mlako, u nastavku susreta bili smo mnogo bolji. Ali, uz sve slabosti u našoj igri, taj poništen gol Petra Grbića je obeležio utakmicu i uticao da ostanemo bez dva boda – kategoričan je Vučelić.

Za kraj, on je podvukao da „sudije u susretima Partizana prave kardinalne greške“, dok „neki drugi timovi igraju prijateljske mečeve“.

– Gledali smo snimak, čitali štampu i komentare: svi su jednoglasni u sudu da smo oštećeni! Krupna, kardinalna greška, nepravda! Igramo teške utakmice u kojima sudije greše na našu štetu, a neko igra prijateljske – podvukao je Vučelić, prenosi Sportski žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. E moj slepce prodali ste dva igraca koji su vam postigli 80 posto golova i hocete na silu da budete prvi.To moze ali u tunguziji grobari vas klub vas problem sps fora bacaju vam prasinu u oci i sad kradu ko ludi.Jebali ste cvorka u letu ovi kada vam odu ostavice vas u buli dulo vecoj nego sada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Slobin kadar pa tako i razmislja uvek drugi krivi zvezdasi ne bi trebalo da citaju vesti sa zurnala to je grobarski list

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizan je najviše oštećen od strane ove uprave. Ne upiri prstom u sudiju, jer ako niste sposobni da oformite ekipu koja fenjerašu može dati 4-5 komada lagano, bolje da se terate iz kluba sami pre nego to navijači urade za vas…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter