0
Evropske lige

LORAN BLAN HVALI BUGARINA: Berbatov je kao Ibrahimović

Objavljeno: 01.03.15 u 11:04

Trener Pariz Sent Žermena Loran Blan odlučio da je u superlativu progovori o napadaču Monaka Dimitru Berbatovu kojeg je uporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Meč PSŽ-a i Monaka igra se u nedelju, a Blan se na konferenciji za medije osvrnuo i na trenutno stanje povređenog Lukaša Moure.

– Berbatov je veoma važan igrač za Monako zato što je veoma tehnički potkovan, ima dobru kretnju i omogućava svom timu da bude opasan u svakom trenutku kada napada. Takođe, on donosi smirenost timu jer veoma retko gubi loptu. U svakom trenutku zna šta će sa njom. Berbatov je podjednako važan za Monako kao Ibrahimović za nas – rekao je Balan i zatim se okrenuo svom timu:

– Što se Moure tiče, oporavak od povrede teče dobro. Imao je operaciju i naravno da to nije dobro. Moramo mu pomoći zato što prolazi kroz težak period. Brazil očekuje nekoliko dobrih utakmica, a Lukaš neće igrati. Sigurno je da će će biti pomalo utučen zbog toga, ali moramo mu pomoći kako bi on nama pomogao pred kraj sezone – podvukao je trener „Svetaca“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter