10
Domaći fudbal

JSL: Zvezda nije kaznila kiks Partizana, prazne puške na ‘Čairu’ (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 23.02.15 u 18:00

U poslednjem meču 16. kola Jelen Superlige Crvena zvezda je u Nišu na Čairu protiv Radničkog odigrala bez golova, 0:0. Beograđani nisu uspeli da iskoriste kiks Partizana, 3:3 sa Voždovcem, i da smanje zaostatak na tabeli.

Zvezda tradicionalno teško igra u Nišu, tako je bilo i ovoga puta. Najbolju šansu na meču imali su u nadokandi vremena, a treba naglasiti i da se igralo po jako teškom terenu. Radnički je pružio dostojan otpor, i na kraju remi je najravnopravniji rezultat. Nišlije su bile bolje u prvom, gosti u drugom delu igre.

Radnički je bio agresivniji, stvarao šanse u prvom poluvremenu. Viđena je najpre jedna sporna situacija u 17. minutu, šutirao je Ašćerić sa 20 metara, a Rajković odbio loptu. Ašćerić je potom pao, a da je izborio loptu mogao bi zaista da bude fauliran i izbori jedanaesterac.

Marjanović je u 39. minutu centrirao sa leve strane, u petercu je bio Lakić-Pešić, skočio je i šutirao glavom, ali je kapiten Rajković paradom spasao goste. Na visini zadatka bio je i dva minuta kasnije, posle šuta Markovića.

Prema očekivanju, Zvezda je dosta agresivnije počela drugo poluvreme, ali pravih šansi i dalje nije bilo. Parker se našo u solidnoj prilici u 57. minutu, ali je golman Nišlija Borjan bio brži od napadača crveno-belih. Nešto kasnije je uhvaćen u ofsajd zamci. Šut je oprobao i Ristić, bez uspeha. Katai je ušao u igru u 58. minutu, nekih petnaestak minuta kasnije lepo asistirao ka Prkeru, koji je jako loše šutirao.

U 77. munutu trener Lalatović je izvršio i treću izmenu, na terenu je Jović umesto Cvetkovića, pre njega su ušli Katai umesto Gavrića i Ristić, dok se na klupu preselio Stojanović.

Pokušavao je i Darko Lazović. Gola nije bilo ni u 83. minutu, šansu je imao Vukan Savićević. Šansa je potom bila sa druge strane, ali je Stojanović bio u ofsajdu.

U 89. minutu Popara je izveo slobodni udarac, aliod toga nije bilo ništa. Mažić je meč produžio za četiri minuta, koliko je još trajala nada ceveno-belih da mogu do gola.

Najbolju šansu na meču Beograđani su imali u nadoknadi vremena. Ristić je izveo korner, Pavićević dobro šutirao, ali je Borjan odbranio. Ponovo je bila gužva, pa korner za crveno-bele. Od svega toga nije bilo ništa, igrao se peti minut nadoknade

Radnički Niš – Crvena zvezda 0:0

Radnički Niš: Borjan – Petrović, Bulatović, Bulatović, Lakić-Pešić – Popara, Ćulum (Kolarević 78′) – Marjanović, Jovanović, Đuričković (Zemljanuhin 73′)– Ašćerić (Pejčić 86′).
Crvena zvezda: Rajković – Anđelković, Lazić, Pavićević, Cvetković (Jović 77′) – Savićević, Kovačević – Gavrić (Katai 58′), Stojanović (Ristić 67′), Lazović – Parker

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. Pa vama ne može da pomogne ni ovo novo Partizanovo rukovodstvo…… jad i beda…. u sledećem kolu Čuka ispred vas….

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako da pobedimo sa Stojanovicem i Savicevicem u vezii..Sramota je da Ristic i Bosancic ne igraju pored njih dvoijice..Jos veca sramota da Katai sedi na klupi nekom Gavricu..Lalatovicu alibi los teren,sramnoo..

    0
    0
    Odgovori
  3. Delije,ovo je dno dna.Takvu sramotu jos nisam doziveo.Pa moja baba bi se bolje kretala na terenu,a tek dosli sa priprema.Terzicu,ovi tvoji krelci ne zasluzuju platu.Prodaj sta se moze i u stecaj,da ne dozivim da gledam vise ovako nesto.pozzz svima kojima je zvezda na srcu.MOJE SAUCESCE UPRAVI KLUBA….

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezdina igra je ista kao i na jesen..jedna velika 0.. mislim da je sad svima jasno da nece moci da stignu partizan bez ako partizan ne kiksa makar 6-7puta..

    0
    0
    Odgovori
  5. nista ne valja ?!? KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE jel tako ??? Sredina nula .. osnovni problem !!! Drugo, da mi objasne Nislije da posle odlicne partije u prvom delu, sta se desilo u drugom ?!?! Srpski mentalitet jel .. osim da nastave oni odmah krenuli da odugovlace i sve sto iz to ide … Lalatovic ? Ne razumem ga .. visok protivnik a, ekipa ide visokim loptama ?!? Pa ubaci onda mrcnog crnogorca pa nek se kolje sa stoperima ovako .. kaze covek igrali smo ultraofanzivno na kraju ???? imali smo svojih sansi ?????!!!!! o cemu ti pricas ????? Slabo slabo .. I za kraj da pitam glodare ako je ovo SNS liga zasto ovde nije dosla dvojka pogotovo posle kiksa u subotu ???????? Molim da vise ne komentarisete i ne lupate !!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter