1
Domaći fudbal

DEČAK OD MILION EVRA: Partizan nudio bogatstvo za mladog reprezentativca

Objavljeno: 15.02.15 u 21:47

Kasa Fudbalskog kluba Partizan dobro je popunjena prodajom Petra Škuletića moskovskoj Lokomotivi pošto je od ukupno četiri miliona evra 3,2 miliona završilo na računu crno-belih.

Od tog novca čelnici kluba navodno su u poslednjim satima prelaznog roka želeli da kupe jednog od najboljih mladih igrača u Srbiji – Mijata Gaćinovića, ali ponuda od neverovatnih milion evra nije bila dovoljna da Vojvodina popusti i pusti svog kapitena.

Kako prenose Novosti uprava Partizana je kupovinom Gaćinovića želela da se „opere“ kod navijača zbog prodaje dva glavna napadača pošto je pored Škuletića klub napustio i Danko Lazović, ali im na kraju to nije pošlo od ruke.

S obzirom da se u srpskom fudbalu barata daleko manjim ciframa kada su u pitanju transferi ostaje nam da sa određenom dozom sumnje prihvatimo ovu informaciju pošto se ovde uglavnom trguje procentima, a sve manje gotovim novcem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter