0
Fudbal

FREDI ADU: Od najvećeg fudbalskog talenta do partimanijaka! (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.15 u 00:00

Do samo prošle godine Fredi Adu je igrao ono što najbolje ume da radi – igrao je fudbal, i to u Superligi Srbije, ekipi Jagodine. Sada je daleko od zelenih terena.

Proglašavan je za ‘novog Pelea’, obarao je protivnike fantastičnim driblinzima, nosio dres Benfike, Monaka, Belanensesa, Arisa, Rizespora, Di-Si junajteda, Real Solt Lejka, Filadefije i Bahije, stigao čak i do srpskih terena i dresa Jagodine. Nosio je i dres reprezentacije SAD i nastupao je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Kao fudbaleru od 25. godina predviđana mu je zapažena fudbalska karijera, ali je Fredi Adu skrenuo sa svog fudbalskog puta.

Sada se bavi promovisanjem žurki u Vašingtonu, što svakako nije ono čemu se nadao do pre samo nekoliko meseci. Pravi razlog njegove odluke da, makar privremeno, napusti najvažniju sporednu stvar na svetu i posveti se žurkama nije poznat, ali svakako predstavlja presedan u svetu fudbala, pogotovo kada se ima u vidu igrački potencijal koji je Fredi Adu posedovao.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter