3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZVEZDA ODBILA ŽALBU MIJAILOVIĆA: Raskid ugovora na štetu igrača!

Objavljeno: 13.02.15 u 22:06

Upravni odbor Crvene zvezde potvrdio je ranije donetu odluku o suspenziji Nikole Mijailovića i sa igračem će biti raskinut ugovor i to na njegovu štetu.

Nikola Mijailović bio je kažnjen od strane Disciplinske komisije, a danas je objavljena vest na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Crvena zvezda da je Upravni odbor kluba potvrdio tu odluku i ugovor će biti raskinut na štetu iskusnog defanzivca.

– Upravni odbor FK Crvena zvezda je, kao drugostepeni organ u disciplinskom postupku protiv okrivljenog – igrača Nikole Mijailovića, na sednici održanoj dana 29. 01. 2015. godine, odbio kao neosnovanu žalbu okrivljenog Nikole Mijailovića. U tom smislu, Upravni odbor je potvrdio odluku Disciplinske komisije, kao prvostepenog organa, koja je izrekla najstrožu kaznu – raskid Ugovora o profesionalnom igranju na štetu igrača – stoji na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

Mijailović je prvo bio suspendovan zbog fizičkog obračuna na treningu sa Milošem Bosančićem, zatim mu je oduzeta kapitenska traka koju je nosio od odlaska Nenada Milijaša, a onda je došao u sukob sa generalnim sekretarom Zvezdanom Terzićem koji i danas traje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter