6
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

JSL SE NASTAVLJA SLEDEĆEG VIKENDA, ALI: Radnički i Zvezda neće na teren

Objavljeno: 13.02.15 u 17:17

Posle zimske pauze svi klubovi će nastaviti prvenstvo, osim Crvene zvezde i Radničkog. Oni 21. februara neće istrčati na teren Čaira, jer MUP ne dozvoljava da se na Čairu igra utakmica u vreme borbi za Žućkovu levicu u obližnjoj hali.

MUP smatra da nije moguće istovremeno obezbeđivati sigurnost i na stadionu Čair i u obližnoj dvorani, pa će fudbaleri ova dva tima najverovatnije odmarati tog vikenda.

– Pregovaramo, razgovaramo, ali MUP se pita. I trenutno je najrealnija opcija da se utakmica odigra u ponedeljak – kaže za MocartSport direktor Zajednice Vladimir Bulatović.

Umesto da ljubitelji fudbala u Nišu mogu da dođu na utakmicu i bodre Radnički ili Zvetdu, meč će se igrati radnog dana i publike će biti znatno manje.

– Sa tog fudbalskog stanovišta jasno je da ovo nije najbolja situacija. Ali sa te neke bezbednosne strane jednostavno ne možemo da osporimo procenu MUP-a – kaže Bulatović i dodaje da bi konačna odluka trebalo da bude doneta preko vikenda, najkasnije do ponedeljka.

Zvezda je spremna da prihvati svaki predlog iz Niša i Zajednice.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. opusteno cigancici bezacete i za vikend kao i svaki put kad dolazite na kup a posebno kad igra Radnicki.AKO SI NISLIJA BUDI MERAKLIJA…TITOVI BLIZANCI U NISU STE STRANCI

    0
    0
    Odgovori
  2. Док се земља око сунца креће,где је густо циган поћи неће!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter