0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO: Nikoliću ostaju suspenzija i novčana kazna (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.15 u 17:11

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije odbila je zahtev Partizana da se smanji kazna šefu stručnog štaba tog tima Marku Nikoliću, tako da će Mladi stručnjak prve tri utakmice svog kluba morati da prati sa tribina, a ne sa klupe.

Marko Nikolić kažnjen je sa tri utakmice suspenzije i novčanom kaznom u iznosu od 300.000 dinara zbog burnih protesta i pretnji sudijama na meču između Novog Pazara i Partizana. Zbog kazne koja mu je izrečena Marko Nikolić će propustiti prve tri utakmice svog tima i to protiv Voždovca, Radničkog iz Niša i Donjeg Srema, a za vreme njegovog odsustva ekipu će voditi pomoćnik Zvonko Varga.Takođe, strateg Partizana ima osam dana da plati novčanu kaznu koja mu je izrečena.

Meč je završen rezultatom 1:1, a Partizanu je u 72. minutu utakmice poništen gol koji je postigao Vladimir Volkov, zbog ofsajd pozicije koja mu je dosuđena. Na toj utakmici Nikolić je pogođen petardom, tačnije, ona je eksplodirala na nekoliko centimetara od njega, zbog čega je trener crno-belih takođe protestvovao, a atmosfera na stadionu još više porasla.

https://www.youtube.com/watch?v=Ld98_qxrMNg

Posle meča trener Partizana je ulazio u sudijsku svlačionicu, što je njegov najveći prekršaj, rekao je predsednik Komisije za žalbe Marjan Rnić.

– Sagledavajući sve činjenice i imajući u vidu da mu ovo nije bio prvi prekršaj, te da nije postojalo dovoljno osnova za olakšavajuće okolnosti, smatramo da je Disciplinska komisija pravilno postupila kaznivši Nikolića zabranom vođenja tri zvanične utakmice. Ostaje i novčana kazna u iznosu od 300.000 dinara, koju će morati da plati u roku od osam dana. Odluka je konačna i na nju ne postoji pravo žalbe – rekao je Rnić.

Novi Pazar je zbog loše organizacije ovog duela kažnjen sa tri utakmice igranja pred praznim tribinama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter