2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIJAILOVIĆ NASTAVLJA RAT SA TERZIĆEM: ‘Dostojevski se u grobu prevrće kada ga ti citiraš!’

Objavljeno: 11.02.15 u 16:43

Posle anonimnih pisama sa akronimima ‘Nikola Džoni’ i ‘Alibi Terza’, Nikola Mijailović nastavlja da se prepucava sa generalnim sekretarom fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdanom Terzićem.

Nakon poslednjeg ‘anonimnog’ pisma Terzić je rekao da ne želi bilo kakvu javnu raspravu sa bivšim igračem crveno-belih, ali je ipak odgovorio Mijailoviću, i to citiranjem Dostojevskog:

– Ako kreneš ka cilju i na tom putu se budeš osvrtao na svakog kera koji zalaje, nikada nećeš stići do ciljarekao je Zvezdan Terzić.

Mijailović, kao da uživa u ovom verbalnom ratu, veoma brzo je to prokomentarisao i svoju repliku je prosledio redakciji ‘Monda’.

– Nisam imao vremena da čitam Dostojevskog. Trenirao sam, a nisam imao vremena za usavršavanje iza zatvorskih zidina. Kada si u bekstvu dan je dug, a knjiga je jedini prijatelj. Verujem da se Dostojevski prevrće u grobu kada ga dr Terzić citira. Slavni Rus nije mislio na gigantske rase, jer one ne laju na isfenirane pudlice – reči su Nikole Mijailovića, a imao je i komentar na ciljeve Zvezdana Terzića:

– Nadam se da njegov cilj nije bankrot Zvezde – ponovo je Mijailović ispalio otrovne strelice prema prvom operativcu Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Bravo Dudulinče!

    Samo nastavi, hrabro do kraja! Ne damo lopovskoj bagri da nastave sa daljim gaženjem već potpuno izgažene, naše, Zvezde…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter