12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZOVIĆ: Terzić mi je pretio da ću trenirati u sedam ujutru! Oprostiću dug zato što volim klub!

Objavljeno: 11.02.15 u 18:33

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović konačno je progovorio o svom statusu u klubu.

Nakon što se prethodnih dana njegovo ime često pominjalo, Lazović je odlučio da ispriča svoju stranu. On otkriva da je sada spreman da oprosti klubu deo duga, što nije bio slučaj nakon razgovora sa Zvezdanom Terzićem, koji mu je, kako kaže – ‘pretio da će trenirati u sedam ujutru’.

– Spreman sam da oprostim deo duga, uz određene uslove što nije bio slučaj posle razgovora sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, koji mi je pretio da ću trenirati u sedam ujutru. Kada sam sedeo sa ostalim ljudima iz kluba sve je proteklo korektno, što me nateralo da imam drugačiji stav. Hoću još jednom da pokažem da posle svega pritisci nisu potrebni i da želim da odem na lep način – rekao je Lazović, koji je potom otkrio detalje razgovora sa Terzićem.

– Nije bilo prijatno kada mi je generalni direktor saopštio uslove kluba. Sve je to moglo na drugi način da mi se prezentira kao što su uradili trener Lalatović i potpredsednik Kokeza. Nisam jedini kome se duguje, ali sam ja zauzeo stav i nisam tužio samo zbog veličine Zvezde. I za to nisu zaslužni ljudi iz kluba već moja ljubav prema crveno-belom klubu – istakao je Lazović.  

On tvrdi da se trudio da bude maksimalno korektan u svakom razgovoru sa čelnicima kluba i da nije zaslužio da se njegovo ime blati.

Nisam zaslužio da me, posle pet i po godina, blate. Spreman sam na sve i da ne igram drugi deo sezone, ako je to dobro za Zvezdu. Ugovor nisam revidirao, što se od mene do sada nije tražilo. Spominjalo se da tražimo najbolji modul, kako se situacija ne bi dalje komplikovala. Na kraju ispada da više imam novca na papiru nego što sam dobio za sve ove godine. Nije mi prijatno i svako ima pravo na svoju zaradu – zaključio je Darko Lazović.

hotsport.rs/Novosti

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

12 Komentara

  1. Uzmi im pare ko jebe terzica.Ako oprostiš njemu si oprostio a ne zvezdi.kondiciju održavaj na treningu sa borcem do leta.

    0
    0
    Odgovori
  2. LAZOVICU VELIKA PODRSKA!!!NE OPRASTAJ NISTA,JER CES OPROSTITI SMRDLJIVOM TERZICU,A NE ZVEZDI!TERZICU GOVNARU MARS IZ ZVEZDE!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Konacno da neko igra iz ljubavi prema klubu svi se zale KAPA DOLE LAZOVICU POKAZAO SI DA SI COVEK ipak privatizacija je jedina realna mogucnost za srpske klubove….
    Pozdrav iz komsiluka(sa najboljim namerama)

    0
    0
    Odgovori
  4. Lazo odricanjem od svoje zarade si gurnuo pare tom kriminalcu u džep, nisi pomogao klubu kako ti misliš…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter