5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI SE SPREMA SMENA: Nikoliću, sam si kriv za blamaže!

Objavljeno: 31.01.15 u 09:33

Trener Partizana Marko Nikolić izneo je niz kritika na račun rada kluba posle poraza od Austrije 4:1, a prvi ko mu je odgovorio bio je potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić.

– Ne znam otkud te kritike usmerene ka upravi. Nikog nismo prodali otkako smo došli. Nikolić ima iste igrače kao i jesenas, plus Babović. na njegov zahtev nismo prodali Škuletića i Ćirkovića – rekao je Vučelić za Informer i dodao:

– Jedva čekamo da nam Marko Nikolić na upravnom odboru objasni šta njemu to smeta i zašto pravi podele u klubu.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Gde je novac? Gde su pojačanja? Gde je taj sponzor? Polovina priprema je prošla a vi još ne znate ko ostaje u klubu a ko odlazi!!! Nemamo odbranu, nemamo sredinu terena i nemamo napad… Škuletić kao ostavljena devojka, Drinčić ništa bolji, Lazović ide, Volkov odlazi… Zamene će doći verovatno na početku sezone, i to kao slobodni igrači kojima će naravno trebati cela ta polovina da bi koliko-toliko došli u formu i uklopili se u tim… Sa druge strane šta se i moglo očekivati od Tumbakovića i Ćirića…

    0
    0
    Odgovori
  2. Па ово превазилази све границе, људи нападају Николића, човјека који је на припремама са 1,5 штопером.Са играчима 3-4 играча који су у главама ко зна гдје. Али политичари који су требали бити давно архивирани дијеле лекције и шепуре се као да су донијели милиона а оно подјелише новац од УЕФЕ и мисле да смо заборавили на 6 милиона.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter