11
Domaći fudbal

DELIJE RAZOTKRILE JOVOVIĆA: Evo zašto Crnogorac nije došao u Zvezdu

Objavljeno: 26.01.15 u 14:53

Fudbaler nikšićke Sutjeske Vladimir Jovović u subotu je trebalo da postane novi fudbaler Crvene zvezde, čak je bila zakazana i promocija na koju su pozvani novinari da bi na kraju cela priča bila obustavljena zbog navodnog zatezanja crnogorskog šampiona u vezi sa obeštećenja odnosno garancija.

Međutim, kako saznaje portal Mondo u celu priču su se u poslednji čas uključili najvatreniji navijači Crvene zvezde kojima se nije dopalo to što je mladi Crnogorac na društvenim mrežama otvoreno pružao podršku Košarkaškom klubu Partizan i čak postavljao svoje fotografije iz Pionira tokom utakmica crno-belih.

Iz Zvezde naravno nisu želeli da komentarišu ova saznanja uz tvrdnje da je ceo ptroblem nastao zbog toga što je Sutjeska u poslednjem momentu povukla svog igrača.

Podsećamo da je Zvezdan Terzić pre samo nekoliko dana povodom spekulacija u vezi sa Nikolom Trujićem rekao da Zvezdi nisu potrebni igrači koji su pokazali naklonost prema večitom rivalu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

11 Komentara

  1. ШАБАНЕ ЦРНО-БЕЛА НИЈЕ БОЈА ТО СУ ДВЕ БОЈЕ , АЛИ КАКАВ КЛУБ ТАКВИ И НАВИЈАЧИ, А КАКВИ НАВИЈАЧИ ТАКВЕ И ПЕСМЕ… ЈАДНЕ!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je stvarno glupost. Igraci koji igraju fudbal danas pa i u ligama poput nase su PROFESIONALCI. Da je on toliko vatren navijac Partizana ne bi uopste dozvolio da ga dovedu u vezu sa Zvezdom. Po ovom scenariju sa navijacima,da za Zvezdu trebaju da potpisu Messi ili Ronaldo a da su pre toga pokazali javnosti da navijaju za Partizan kao ne bisml ih doveli….Previse se bukvalizuje ova prica sa nekom navijackom cascu

    0
    0
    Odgovori
  3. Zar Darko Kovacevic nije bio grobar ? Skoro cela sampionska vaterpolo postava Zvezde je igrala u Partizanu i godinama rezultatski ubijali Zvezdu a Sefik je otvoreno rekao da je grobar. Pa jel oce kaki ili nece kaki

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter