0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVNO: Vojvodina odustala od Krunića

Objavljeno: 26.01.15 u 13:58

Glavni skaut FK Vojvodina Mićo Vranješ u izjavi za zvanični sajt kluba izjavio je da novosadski klub definitivno odustaje od angažovanja Radeta Krunića i da će se okrenuti drugim rešenjima.

– Prelazni rok traje i imamo dovoljno vremena da reagujemo. Dolazak Krunića je definitivno otpao i nastavljamo da tražimo potrebne igrače. Još uvek su aktuelna imena fudbalera o kojima je pisano u medijima i očekujemo da će nam se neko od njih pridružiti u Turskoj.

Povratkom Envera Alivodića i potpisivanjem ugovora s Jovicom Vasilićem, desna strana je obezbeđena, pa su prioriteti angažman plejmejkera, ali i jednog špica. Puno je ideja o tome ko bi mogao da na proleće obuče dres novosadskog superligaša, ali konkretnih rešenja još uvek nema. To, naravno, ne znači da ih neće ni biti u narednim danima, a Zoran Marić je istakao:

– U sredu nas čeka prva trening utakmica s ekipom poljskog Pogona iz Šćećina i tu ćemo nastojati da rasporedimo teret obaveza na sve igrače. Rezultat nam neće biti u prvom planu, već nam je prioritet da vidimo šta i koliko mogu mlađe snage. Tek od duela sa korejskim Pohangom, koji je na programu 2. februara, počećemo da radimo na definisanju igre i sastavu ekipe, ali ćemo sve vreme pratiti i zbivanja u prelaznom roku, odnosno to da li će nas neko pojačati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter