3
Domaći fudbal

DRAGAN MRĐA: Mijailović je zdravlje narušio zbog Zvezde, a oni tako!

Objavljeno: 25.01.15 u 23:50

U intervjuu za Mocartsport bivši napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa kritikovao je upravu crveno-belih na čelu sa Slavišom Kokezom zbog odnosa prema Nikoli Džonju Mijailoviću.

– Ovo što se dešava sa Nikolom Mijailovićem je prava katastrofa! Ne znam koju bih drugu reč upotrebio. Dečko je suspendovan zbog sukoba sa Bosančićem. Ljudi iz uprave kluba bi morali da znaju da se čarke između saigrača dešavaju, da je to normalna pojava… Ispada da je Džoni najgori mogući negativac, a mi koji smo sa njim delili svlačionicu znamo da to ne odgovara istini. Nedavno sam pročitao izjavu Miloša Ninkovića o tome da je Mijailović svašta radio kako bismo osvojili titulu. Savršeno tačno. I zdravlje je izgubio zbog toga – rekao je Mrđa.

Najbolji strelac Jelen Superlige iz prošle sezone je istakao da je Slaviša Kokeza morao da zaštiti Džonija.

– Kada je počela prolećna sezona Mijailović je pronašao zajednički jezik sa potpredsednikom kluba Slavišom Kokezom. Bili su na istim talasnim dužinama, stalno komunicirali. Pokušavali su da reše probleme kako bi ekipa bila fokusirana samo na teren i šampionsku trku. Dakle, Kokeza vrlo dobro zna šta je i kako Mijailović radio. Mislim da je zbog toga Kokeza morao da ga zaštiti.

Dragan Mrđa se osvrnuo i na trenutno stanje u Crvenoj zvezdi.

– Nekako mi se čini da se ne zna ko bi šta trebalo da radi u klubu. Prošle sezone imali smo ispred sebe jasan cilj da osvojimo titulu. Uspeli smo u tome. Mnogi od nas su igrali u inostranstvu, pa nam je finansijska kriza lakše pala. Teško se koncentrisati na fudbal… Nas je držala neviđena atmosfera. Bili smo, pre svega, drugari, a potom saigrači. Međutim, ne može se stalno na tu „foru“. Kao Zvezdinom detetu jako mi teško padaju vesti koje čitam – rekao je Mrđa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Nema frke, zacrtajte i sad sa Vucicem da vam osvoji titulu kao lane i na konju ste… Dok vas UEFA ne izbaci letos ali ovaj put na x sezona!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter