10
Domaći fudbal

ROBERT PROSINEČKI: Nije meni Tole uzeo titulu, Partizan je bio bolji, u Zvezdi stalno neke priče

Objavljeno: 23.01.15 u 09:25

Nekadašnji fudbaler i bivši trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, nedavno je podigao tužbu zbog toga što mu je klub ostao dužan nakon što je „Veliki žuti“ završio svoj mandat na klupi crveno-belih.

On se osvrnuo na dešavanja u voljenom klubu koja su se dogodila nakon njegovog odlaska sa stadiona „Rajka Mitića„.

– Sad je Vučić tamo i sad smo svi za Zvezdu, tad je bio ne znam ko i on je za Partizan. Pa ne ide to baš tako. Evidentno da ima nešto i da neki ljudi gore guraju ili pod znacima navoda pomažu nekom klubu. Ipak, ne mogu reći da mi je Tole ukrao titulu, jer je jednostavno tad Partizan bio bolji – smatra Prosinečki.

On smatra da je titula kojom je bila prekinuta dominacija Partizana samo zamazivanje očiju, budući da krupni problemi i dalje cvetaju u Ljutice Bogdana:

– Eto, rešilo se da smo svi bili srećni tri dana. To je samo jedna titula više i prekid dominacije Partizana, a nisi mogao da igraš Evropu. Tako ja to gledam, možda oni drugačije, ali ništa se nije desilo u Crvenoj zvezdi. To je realnost, apsolutno ništa. Imamo prednost nad Partizanom u broju titula, nisu nas stigli i tra-la-la. Ali suštinu nismo rešili – veruje Prosinečki.

Nekadašnji šampion Evrope se takođe osvrnuo i na tužbu koju je nedavno podneo protiv bivšeg kluba za koju su određeni čelnici crveno-belih prokomentarisali „da nije bilo vreme za tako nešto“:

– Trebalo bi neko da me pozove i kaže kada je trenutak, onda ne bih to radio. Emocije su jedno, a posao drugo. Kada radiš, za to bi trebalo da budeš plaćen. Ja nisam birao trenutak, već četiri godine nisam u Crvenoj zvezdi, ne znam kada bi trebalo da bude trenutak. Nije me niko zvao, a znaju da uvek ima prostora za dogovor. Navikli smo na to, tako je na Balkanu, uvek se nešto dogovaramo. Kada dođe do UEFA onda nema dogovaranja, onda oni biraju trenutak – iskren je Prosinečki.

hotsport.rs

0
0

10 Komentara

  1. To kakav je covek ne znam,ali razumem ga trazi svoje.Ali kakav je trener to znam,NULA OD TRENERA sa Zvezdom je bio na -11 na polusezoni iza Partizana.Kao i u svakom klubu gde je bio nigde nista nije napravio.Veliki igrac mali trner.

    0
    0
    Odgovori
  2. Posmatrajte sada kako do jučerašnji idol grupe građana sa severa postaje jednako omražen kao i ostale legende tog kluba… Od velikog Žutog do ustaše i đubreta, posle jednog trenutka iskrenosti i realnosti… Međutim tako su prošli i Šekularac, Piksi, Miha i ostali koji su zadužili klub više nego iko drugi… Idoli i veliki zvezdaši su u stvari Terzić, Čović, Kokeza, itd… Laži nas Vučiću da budemo i dalje srećni! Tole je kriv za sve, svi nas mrze i otimaju nam novac i titule, zavera protiv kluba svetskih razmera… Samo ispiranje mozga, kao ovce pred klanje… A mi smo tako zlatni i u biti najbolji… Svako ko gram mozga ima, zna da je sve što je Robi rekao istina… Zagrebao je samo površinu .. Dok se ne suočimo sa problemima, ništa se neće popraviti, a vremena je još izuzetno malo…

    0
    0
    Odgovori
  3. Glodari sa kupljenim titulama, a ja vas ne podnosim ni jedne ni druge vi ste obicni blizanci koji ste nemocni da bilo sta uradite u Evropi. Cim nema pomoci sudija i Donji Srem je prejak za vas. Zato 0 bodova imate u LE, a vase komsije evo sad u kosarci isti slucaj. Ne palite se ipak ste vi mali. A posebno vi sa malog JNA imate komplekse pa kad neko i Realno kaze sta misli vi ste tu da lupate gluposti…

    0
    0
    Odgovori
  4. a sta ti smeta covek i zbog cega je los kada samo trazi ono sto je zaradio i jos cekao 4 godine da ga neko kontaktira i da neki znak da ce biti isplacene posteno zaradjene plate!!!! a tebi da neko duguje plate sta bi radio oprostio bi poslodavcu te plate? ma da kako da ne 😀 zato ne pisite gluposti kako je los i bla bla kada covek jednostavno trazi sto je zaradio

    0
    0
    Odgovori
  5. Nije Zutog dzabe Ciro oterao, ne zbog fudbalskih kvaliteta, nego zbog toga sto je los covek . To je i sad dokazao. Sigurno su mu toliko neophodne pare da nema cime porodicu da prehrani. A kad ga niko nije hteo Zvezda mu je pruzila sve. Evo kako joj vraca. Takvima zabraniti dolazak u Beograd.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma nemoj. Sad je ološ i djubre (on to i jeste čim je vaša legenda) a do juče je bio zvezdin četnik? Treba vas bre u zonu izbaciti. A to nije daleko. Gazda Terza će to da sredi kad vas ukanali do kraja glavni takmac će vam biti fk milicionar.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter