0
Domaći fudbal

DVOJICA OD PETORICE: Tandem bivših trenera izbegava epidemiju tužbi!

Objavljeno: 20.01.15 u 16:27

Trojica od petorice bivših trenera Crvene zvezde morali su svoje neisplaćene zarade ovih dana da potraže preko suda. Prethodne sednice na taakv korak su se odlučili Robert Prosinečki, koji je slučaj prijavio disciplinskim organima FIFA, Slaviša Stojanović se obratio Arbitražnoj komisiji FSS, novac potražuje i Sa Pinto…


Samo aktuelni trener Mehelena Aleksandar Janković i Aleksandar Kristić još tolerišu klub iz Ljutice Bogdana.

Portugalcu Sa Pintu nije trebalo mnogo da prijavi Zvezdu, a Prosinečki, kome se duguje 130.000 evra i Stojanović su ipak čekali dok nije probijen prag njihove tolerancije.

Janković se, posle drugog razlaza sa Crvenom zvezdom, javno se odrekao druge godine zagarantovanog ugovora, podseća MocartSport, uz obećanje da taj novac želi da donira za izgradnju reflektora na terenima omladinske škole. Nezvanično, crveno-beli i dalje duguju Jankoviću nešto više od 40 hiljada evra, ali on o tome nikada javno nije pričao.

Tu temu nikada nije otvarao ni Kristić, mada je samo šest meseci bio šef stručnog štaba. Pre toga je bio pomoćnik Zdenjeka Zemana i Ratka Dostanića.

Janković i Kristić su Zvezdina deca i mnogi smatraju da njih dvojica nikada neće tužiti Crvenu zvezdu. Da li će tako i biti, ili samo imaju jako visok prag tolerancije, pokazaće vreme…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter